2014. szeptember 11., csütörtök

Energetikai felújítást kínál az Elmű-Émász

A lakás teljes energetikai felújítását, hőszigetelést, a gépészet cseréjét, napelemek, hőszivattyúk, kondenzációs kazánok felszerelését ígéri az Elmű-Émász új üzletága. A kivitelezésre az Erste nyújt jelzálogfedezettel 6 százalék alatti, anélkül 14-15 százalékos hitelt.


Komplex energetikai felújítást, illetve napelemes kiserőművet kínál a lakosság számára az Elmű-Émász enHome nevű új üzletága - jelentette be Marie-Theres Thiell, a német RWE magyarországi cégcsoportjának igazgatósági elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
Az országos indulást három hónapos szűkkörű kísérlet előzte meg.
A komplex felújítás a ház hőszigetelését, a gépészet cseréjét, valamint napelemek felszerelését jelenti - közölte Papp András üzletágvezető. A beruházáshoz az Erste Bank nyújt hitelt. A Zöld Hitelhez jelzálogfedezettel 6 százalék alatti, anélkül 14-15 százalékos teljes hiteldíjmutatóval (thm) lenne hozzájutni - vázolta a finanszírozást Jelasity Radován, a bank elnök-vezérigazgatója.
Forrás: nol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekbe bárki írhat, azonban a közerkölcsöt és mások személyes jogait sértő hozzászólásokat töröljük.
A saját névvel vállalt megjegyzéseket előnyben részesítjük, az anonim kérdezőknek nem garantáljuk a válaszadást, visszajelzést.