2012. szeptember 28., péntek

Odooproject - magyarok a Solar Decathlon versenyen

Világra szóló versenyen vesznek részt magyar fiatalok, amiről vajmi keveset lehet a sajtóban olvasni. Teljesítményük óriási, hisz igen kevés pénzből, támogatásból két év alatt valósították meg az épületet, amivel most Madridban versenyeznek. A minél jobb eredmény elérése a mi célunk is, hisz akkor biztos nagyobb hír lesz belőle, és segít szélesebb körben tudatosítani az energiatakarékos, modern, környezetbarát építkezés jelentőségét.


Ezen a héten is folyik még Madridban az egyetemi csapatok közötti Solar Decathlon 2012 verseny, amelyen hazánkat a BME csapata képviseli. A verseny zsűrizése szeptember 28-ig tart, ezzel párhuzamosan zajlik a házak közönségdíjas szavazása is, itt lehet támogatni a magyar csapatot - mely jelenleg - a cikk írásakor - a 7. helyen áll:

http://www.sdeurope.org/?page_id=7119

Gyors regisztráció után lehet szavazni. Lépések: Login -> Or register -> megadni a kért adatokat (a Code-nál egy tetszőleges jelszót) -> szavazni az Odoo nevű házra J

Akit érdekelnek a további részletek, olvashatja a csapat blogját és  Facebook oldalát:
http://blog.odooproject.com/hu
https://www.facebook.com/odooproject

Két díjat már nyert a magyar csapat, összetettben jelenleg a 8. helyen áll a 18-ból:

http://index.hu/tudomany/2012/09/23/ket_dijat_nyert_a_magyar_haz_madridban/

Végeredményről beszámoló itt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekbe bárki írhat, azonban a közerkölcsöt és mások személyes jogait sértő hozzászólásokat töröljük.
A saját névvel vállalt megjegyzéseket előnyben részesítjük, az anonim kérdezőknek nem garantáljuk a válaszadást, visszajelzést.