2011. május 24., kedd

Ráharaptak a vevők a családi házakra?

Forrás: ingatlanmagazin.com


A családi ház vásárlása igény kérdése. A leginkább élhető lakóingatlan-típusról van szó, ugyanis van kertje, amely a házban lakók számára megnyitja a teret, és szabadságot, levegőt biztosít. A kert a fő ok, ami miatt a vevők nem lakás, hanem – lehetőségeikhez mérten – családi ház vásárlása mellett döntenek. Annak ellenére, hogy egy családi ház fenntartása, karbantartása lényegesen nagyobb kihívást jelent, mint egy lakásé.




Egy családi ház más nívót jelent, mint egy lakás, s a fiatal családosoknál sokat számít, hogy a gyerekeket kiengedhetik a kertbe és nem csak a közös játszótérre tudják kivinni mozogni. Emellett nagy előnye, hogy nem csak egy fal választ el a szomszédtól, de az is lényeges, hogy a családi házra úgy tekintenek a vevők, mint egy végleges megoldásra, míg a lakás sok esetben inkább csak egy ugródeszka – vélekedett Agócs Ildikó, a csepeli Joker Ingatlan vezetője, aki úgy látja, hogy érezhetően megélénkült a kereslet náluk az újépítésű családi házak iránt az utóbbi két hónapban.

A teljes cikk itt olvasható >

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekbe bárki írhat, azonban a közerkölcsöt és mások személyes jogait sértő hozzászólásokat töröljük.
A saját névvel vállalt megjegyzéseket előnyben részesítjük, az anonim kérdezőknek nem garantáljuk a válaszadást, visszajelzést.